Χρήσιμα υποδήματα για χρήσιμους ηλίθιους

Επειδή στις ΗΠΑ δεν είναι χαζοί επειδή γράφουν στο κουτί από τα corn flakes, πως «Η Συσκευασία Δεν Τρώγεται«, πιστεύω πως, με τις απαραίτητες διευκρινίσεις επί της φωτό, ικανοποιείται και ο πιο διεστραμμένα απαιτητικός αναγνώστης

Λάβαμε την παραπάνω φωτογραφία με e-mail, (οπότε και ελέγχεται η γνησιότητα της φωτογραφίας) όπου ο αποστολέας επισήμαινε την ομοιομορφία του γούστου, μεταξύ παρακρατικών και των «οργάνων» της τάξης.
Σίγουρα δε χρειαζόταν η φωτογραφία για να δείξει αυτό που εδώ και δεκαετίες γνωρίζουμε. Όσο και αν προσπαθεί η Αστυνομία, οι πολιτικοί προϊστάμενοι της, τα στελέχη και οι υπάλληλοι της, να πείσουν για το αντίθετο, είναι σε όλους γνωστό πια, ότι σε αυτήν ανήκουν τόσο τα «όργανα» της «τάξης» όσο και οι προβοκάτορες. Όπως είναι επίσης γνωστό πως ανήκουν ουσιαστικά στην ίδια επιχειρησιακή «μονάδα». Εκείνη της καταστολής του πλήθους. Της καταστολής του λαού που διαδηλώνει τα δίκια του.
Σε καιρούς οικονομικής κρίσης, αποφάσισαν οι διοικούντες φαίνεται να προβούν σε ομαδική παραγγελία παπουτσιών, τόσο για τους «καλούς» όσο και για τους «κακούς». Για να μειωθεί το κόστος. Αν μπορούσαν θα παράγγελναν και την ίδια στολή για όλους αλλά, εντάξει, υπάρχουν και όρια.
Χθες τη νύχτα οι αγαπημένοι συνάδελφοι, πήγαν στα αποδυτήρια του κοιτώνα τους, έβγαλαν τα παπούτσια, τις στολές και τις κουκούλες, ζήτησε ο ένας στον άλλο συγγνώμη για το ενδεχόμενο να παραφέρθηκε κάποιος από τους δύο και επέστρεψαν στα σπίτια τους, ικανοποιημένοι που έβγαλαν και πάλι το μεροκάματο τους αλλά και έγραψαν και μερικές ώρες υπερωρία…
Πίσω τους άφησαν ένα νεκρό και έναν λαό αιχμάλωτο της οικονομικής δικτατορίας του νεοφιλελεύθερου ΠΑΣΟΚ.
Advertisements

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s